p.mserveis@hotmail.com +376346677

La campanya de treta de neu va començar el 15 de novembre amb una crida a la població perquè hi col·labori l’objectiu és molt clar, aconseguir que la treta de neu sigui més eficient i efectiva.

Treta de neu El Comú necessita la màxima col·laboració ciutadana per a que la treta de neu sigui 100% efectiva. El Comú s’ocupa de retirar la neu de la via pública i dels principals equipaments de la parròquia amb especial atenció a les escoles i la Casa Pairal. En cas de gruixos importants de neu, cal seguir totes les recomanacions marcades per protecció civil per a que no es vegin afectades les principals vies de comunicació de la parròquia i equipaments. Recomanem a totes les propietats privades, cases o comunitats proveïr-se de pala, sal i cadenes per afrontar situacions extremes abans que arribi l’hivern. 

La campanya de treta de neu va començar el 15 de novembre amb una crida a la població perquè hi col·labori. L’objectiu és molt clar, aconseguir que la treta de neu sigui més eficient i efectiva.